Verjaardagservice KadoInBedrijf

Verras uw klanten en medewerkers op het meest persoonlijke geefmoment van het jaar; zijn of haar verjaardag of jubileum. KadoInBedrijf maakt het u gemakkelijk om op dit moment te investeren in de relatie met uw klant en medewerker. Deze verjaardagsservice neemt u alle zorgen uit handen en zij krijgen de aandacht die u ze wilt geven.
Het plannen, in de gaten houden of alles op tijd binnenkomt en het verwerken van de administratie kost veel tijd en dus ook geld. Tijd die veel slimmer besteed kan worden. KadoInBedrijf heeft hier een passende oplossing voor!

Het moment om u te onderscheiden!

  • Een verrassing voor uw klanten en medewerkers zonder inspanning van de organisatie
  • U wilt een fijn gevoel hebben bij het geven.
  • U wilt een hoog rendement op uw investering.
  • U wilt uw klanten en medewerkers ook werkelijk het gevoel geven dat zij gewaardeerd worden.
  • U wilt meer grip op het gungedrag van uw klanten en meer binding met uw medewerkers.

 

Verjaardagservice 5

Hoe werkt KadoInBedrijf?003791 giftset Ayurveda Collection van Prikkels BV

Na ontvangst van uw klantenlijst (naam relatie, bedrijfsnaam relatie en telefoonnummer bedrijf) zijn wij in staat om “alle” verjaardagsdata te traceren. Voor uw eigen medewerkers heeft u deze zelf al.

Wij stellen voor u een persoonlijke verjaardagsbrief op die past bij het cadeau, de dag en/of de relatie met elkaar. De brieven zijn natuurlijk belangrijk, deze corresponderen de persoonlijke boodschap. U ontvangt de in Word samengestelde brieven per e-mail. Deze worden door u afgedrukt op uw briefpapier, ondertekend door de klant verantwoordelijke of leidinggevende en geretourneerd per post aan ons.

Wij zorgen ervoor dat het door u gekozen verjaardagscadeau, voorzien van de persoonlijke felicitatie, exact op de verjaardag (bij zon- en feestdagen de dag ervoor) wordt bezorgd. Voor leveringen in het buitenland kunnen we dit niet voor 100% garanderen.

Voor een stuk extra beleving kunnen we ervoor zorgen dat de klantverantwoordelijke of leidinggevende de dag waarop een klant of medewerker jarig is een SMS of e-mail ontvangt, waarin staat aangegeven wie die dag jarig is. Hij/zij kan hierdoor ook zelf nog initiatief nemen om met de jarige contact op te nemen.

verjaardagservice 2Verjaardagservice 1Verjaardagservice 3

Geschenk ideeën

Uiteraard zoeken we graag met u naar een geschenk dat het beste past bij uw klanten, medewerkers en uw gevoel. Omdat niet ieder individu gelijk is heeft KadoinBedrijf een vrijwel onbeperkt assortiment aan geschenken. Heeft u zelf al een cadeau? Ook dat kan.
De waarde van de cadeaus varieert tussen € 5,00 en € 250,00.

We hebben de mogelijkheid om klanten te laten kiezen naar budget in een , eventueel in eigen look en feel, webshop omgeving met daarin allen geschenken die tot dit budget behoren. Of we kunnen een standaard geschenk versturen wat helemaal een op maat gemaakte uitstraling heeft met boodschap.

Echte A-merken aangevuld met unieke nieuwkomers
Minimaal 300 producten
Ruime keuze in cadeaus maar ook wonen, koken, tuin en gezondheid.

Het geschenk wordt stevig verpakt met de persoonlijke brief in een kartonnen verzenddoos. Het inpakken en verzenden van de pakketten verzorgen wij geheel voor u. Middels track en trace kunnen wij uw pakket volgen en u desgewenst informeren over de verblijfplaats van het pakket. Afhankelijk van u wensen kan het geschenk zakelijk dan wel privé worden afgeleverd. Wanneer alle data aanwezig is, ontvangt u elk kwartaal een overzicht (in Excel-bestand), zodat u in staat bent eventuele aanpassingen in het databestand tijdig te melden.


4.135 gedachten over “Verjaardagsservice